ΤO Rotax Max Challenge Grand Finals 2016, ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

Η ελληνική αποστολή έκανε αισθητή την παρουσία της και φέτος, με πολύ καλές εμφανίσεις των οδηγών μας που δυσκόλεψαν τους οδηγούς των υπόλοιπων χωρών και τους καλύτερους οδηγούς της Rotax παγκοσμίως και άφησαν το σημάδι τους. Στην κατηγορία Micro Max, ο Κωνσταντίνος Νουσόπουλος, με μηχανικό τον Σωτήρη Γαλάτση, τερμάτισε στην 18η θέση με μία εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη προσπάθεια, καθώς ήταν η πρώτη συμμετοχή του μικρού Κωνσταντίνου σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στην κατηγορία Senior Max, ο Χρήστος Σαγανάς με μηχανικό τον Στάθη Ξηνταβελόνη τερμάτισε στην 14η θέση της τελικής κατάταξης με μια πολύ καλή παρουσία στο γενικό σύνολο του Rotax Max Challenge Grand Finals 2016. Στην 16η θέση τερμάτισε επάξια ο Άκης Βασιλέρης, με μηχανικό τον Γιώργο Πολυχρονίδη και με μία επίσης εξαιρετική προσπάθεια από αυτό το δίδυμο, και στην κατηγορία DD2 Masters, ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης, με μηχανικό τον Κώστα Θεοφίλου, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, όμως ως επί πολλά έτη αγωνιζόμενος και συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Rotax πάνω από μία φορά, σημείωσε μία καλή παρουσία και πολύ καλή προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Ο γνωστός κινητήρας 125 Max Evo τώρα γίνεται καλύτερος με τις αλλαγές που ανακοίνωσε η BRM. Φυσικά πάντοτε με την εγγύηση της Rotax.

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ 2017

Ανταλλάξτε τον παλιό σας κινητήρα και εξοικονομήστε 300€ για το νέο σας κινητήρα Rotax Evo. 300€ για κάθε δίχρονο κινητήρα οποιασδήποτε μάρκας Γίνονται δεκτοί και οι κινητήρες της Rotax Για την αγορά ενός κινητήρα, θα γίνεται δεκτή η επιστροφή ενός και μόνο κινητήρα τη φορά Περιορισμός ανταλλαγής σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα.

Η Rotax karts ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ROTAX 125 MAX EVO SERIES

Με ιστορία 18 ετών η Rotax ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας που δημιούργησε νέα δεδομένα στο χώρο του karting, ο γνωστός κινητήρας 125 Max δίνει τη θέση του στον νέο 125 Max Evo. Φυσικά πρόκειται για μια ολόκληρη σειρά κινητήρων που θα αφήσουν εποχή. Παραγγείλετε τώρα τον δικό σας! Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
 

Ο Rubens Barrichello ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ

Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο (Rubens Gonçalves Barrichello) είναι ένας Βραζιλιάνος θρυλικός οδηγός αγώνων. Αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 μέχρι και τη σαιζόν 2011. Από το 2012 οδηγεί στην Αμερική, στα Indy Cars. Και τώρα για να διατηρείται σε φόρμα τρέχει στο Rotax Max Challenge! Kαι ανεβάινει κιόλας στο πόντιουμ των νικητών!